Pe stradă sau în trafic, zâmbetele sunt rare.

De multe ori, vedem oameni pe stradă cu privirea în jos. Stăm gânditori în mașini, supărați pe semafoare, pe aglomerație sau chiar nervoși pe ceilalți participanți. Doar că, în felul acesta nu putem influența exteriorul. Și doar ne încărcăm cu supărare.

Totul este legat de atitudine. Atitudinea pe care o avem în fața unei situații pe care nu o putem influența sau, dacă o putem schimba, putem face asta cu zâmbetul pe buze. Aceasta este atitudinea Vienna Ice Coffee. Activ, plin de viață și cu zâmbetul pe buze.

Putem să ne încărcăm cu bucurie pe stradă sau în trafic, savurând o Vienna Ice Coffee.

Când bem o Vienna Ice Coffee, ridicăm privirea de jos în sus. Vedem cerul și nu asfaltul. Încercați asta pe stradă sau în trafic. Când bem o Vienna Ice Coffee, desfacem capacul și luăm o pauză. Pentru noi. O pauză în care supărarea nefondată se poate transforma inevitabil în zâmbet. Și, în plus, Vienna Ice Coffee înseamnă energie și cel mai bun gust pe care îl poate avea o cafea rece.

100% CAFEA ARABICA ȘI LAPTE PREMIUM DIN ALPII AUSTRIECI. BĂUTURĂ GUSTOASĂ ȘI REVIGORANTĂ, SIMPLU DE SAVURAT ÎN ORICE LOC V-AȚI AFLA.

Agitați bine, îndepărtați capacul și deschideți, după care puneți capacul înapoi pe pahar. După ce se aude ,,CLICK“, paharul este închis cu capacul.

Serviți rece și savurați!

  • URMĂREȘTE-NE URMĂREȘTE-NE